Wat we doen

Wij versterken je merk met de verbeeldingskracht van geluid. Van complete sonic branding tot het juiste stemgeluid en composities die de juiste snaar raken.

Samen met het team van LAB-3 krijgt elk merk een unieke klank.

Wat doen we dan precies?

muziek

sounddesign

sonic branding

voice-over

Landing

Sonic branding

Een sterk merk heeft een sterke visuele huisstijl, maar hoe zit dat met de klank van een merk? Wij geloven dat een auditieve huisstijl minstens net zo belangrijk is als de visuele kant. Daarom hebben we de speciale LAB-3 sonic branding methode ontwikkeld, om ook het geluid en de muziek in het brandbook van jouw merk vorm te geven.

Benieuwd? Lees meer over onze sonic branding methode!

Landing

Muziek

Van strijkkwartet tot blaaskapel, van breakbeat georiënteerde hiphop tot versterkers op standje elf, elk verhaal heeft zijn eigen soundtrack. Of je nou muziek nodig hebt voor je tv- of radiocommercial, speelfilm, documentaire of podcast, wij hebben voor jou de oplossing. Met zeven in-house componisten (aka. Laborantus Musicus) is geen stijl ons te veel en is jouw persoonlijke soundtrack altijd binnen handbereik.

Je kunt bij ons terecht voor volledig op maat gemaakte producties, maar ook hebben we onze eigen LAB-3 stock library en we kunnen je ondersteunen met sync.

Video

Landing

Sounddesign

Het geluid van een trippelend muisje op de zolder, een olifant in de porseleinkast, en alles daar tussenin. Het kan niet hard of zacht genoeg voor een Laborant. We vertalen volledige verhalen in geluid voor radiocommercials en podcasts. Maar ook de audio-postproductie voor een film. Het muisje wordt “larger than life” en de olifant klinkt zijdezacht als muziek in de oren. Alles met aandacht en oor voor detail.

Video

Landing

Voice-over

De juiste stem zegt meer dan duizend woorden. Zorgzaam, zelfverzekerd, uitdagend, zwoel, gedurfd. Het verhaal van jouw merk verdient een bijpassende stem om deze te vertolken. LAB-3 biedt ondersteuning in het hele proces, van casting tot opname en coaching.

We beschikken over een groot bestand aan stemacteurs (Nederlands maar ook internationaal) zodat we je altijd kunnen helpen in de zoektocht naar het juiste stemgeluid.

Daarnaast is de coaching van stemmen één van onze speerpunten. Op de grote rode record button drukken is geen kunst, maar de stemacteur optimaal laten presteren om jouw verhaal te vertolken wel.

Video